Інструменти, що мають бути під рукою

Інструменти, що мають бути під рукою

28.09.2017, 16:27

Жінка створена щоб підтримувати затишок в домі, а чоловік - щоб оберігати його. Часом буває, що кран починає протікати в зовсім недоречний момент, а картина, яку так довго просить вчіпити дружина,  все ще лежить у шафі. Всі ми хочемо щоб все працювало справно та не ламалось, але поломок, насправді, неможливо уникнути. І тут, справжньому господарю приходить на поміч ящик з найнеобхіднішими інструментами. Коли потрібно швидко прикрутити полицю або забити цвях, зазвичай ліньки йти в магазин, щоб купити потрібне спорядження, і всі справи відкладаються на потім. Але маючи під руками все необхідне, ви автоматично позбавляєтесь цієї проблеми. 

    Отже, давайте розглянемо вміст найнеобхініших інструментів у вашому незамінному ящичку.

 

 

Почнемо з найпростішого:

  • Молоток. Про призначення цього інструменту знає кожен. Бувають різні види молотків, які мають різне призначення, але ми радимо звичайний слюсарський.

  • Набір гайкових ключів. Майже у всій техніці використовується кріплення гвинт-гайка. Використання гайкових ключів починається від велосипеда - і закінчується кухонним приладдям. 

  • Набір викруток. Без викруток ви не відкриєте кришку ноутбука і навіть деяких телефонів. Для цього потрібні їх різні форми і види. Але вдома, їх потрібно декілька. Детальніше про форми і види викруток поговоримо в іншій статті.

  • Пласкогубці.  Справити змійку-застібку на куртці, вирівняти або зігнути дріт, і не тільки. З цими завданнями ця річ справляється на "ура".

  • Ножовки.  Ножовки бувають по різним поверхностям: по металу, дереву, пінобетону, гіпсокартону. Найважливіші, звичайно ж, це по металу і дереву.

  • Розвідний ключ. Створений для надійного захоплення гайки і використовується в важкодоступних місцях.




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Електроінструмент


 

 

    Електроінструмент значно полегшує будь-яку роботу починаючи від полірування деревини до почіплення вже готової полички чи шафки на стіну. Отже, потрібні такі електроінструменти: 

  • Дрель.  Незамінна річ, якщо вам потрібно просвердлити акуратний отвір майже у будь-якому матеріалі.

  • Перфоратор. Потрібен як і дрель, для просвердлення отворів, тільки в бетоні. 





  • Шуруповерт. Використовується для роботи з різьбовими кріпленнями.





  • Болгарка. Абсолютно універсальний інструмент. Нею можна шліфувати, полірувати, зачищувати і різати такі матеріали: дерево, метал, бетон, цеглу. 



Звичайно, не кожному потрібен весь асортимент цих інструментів. Вирішіть, що найбільше вам потрібне для роботи і сміливо купуйте!


Додатково


 

 

Для того щоб інструменти були завжди під руками і не розгублювались потрібен ящик для інструментів. А для безпеки за роботою захистні окуляри та рукавиці. Будьте завжди підготовленими!

 


Виберіть склад
Категорії